SEARCH

You are here

Export Sales Coordinator - til nyt HQ på Fyn for verdensledende virksomhed

Har du erfaring som eksportkoordinator eller back-office eksport i produktionsvirksomhed? Er du den type person, som tager ansvar for at kunderne er tilfredse? Og sørger du samtidigt for et godt samarbejde internt med alle afdelinger? Så er stillingen som Export Sales Coordinator hos Glunz & Jensen måske noget for dig!
 
Glunz & Jensen er verdens førende virksomheden indenfor maskiner til prepress, som bruges ifm. tryksager og emballager worldwide. Vi søger en Export Sales Coordinator primært til ordrebehandling af forsendelser. Vi har afdelinger i Danmark, Slovakiet, Italien og USA. Alle afdelinger indgår i leveringskæden, og alle indgår som en vigtig del af samspillet internt og eksternt.
Hovedkontoret er p.t. i Ringsted, men pr. 1. januar 2018 flytter det til Nyborg, og derfor søger vi til arbejdsplads her.
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder et dynamisk og uformelt miljø i et hus med en stærk kultur og rig mulighed for både faglig- og personlig udvikling.

Du får en stor kontaktflade med vores øvrige afdelinger, primært lager og logistik. Teamet består af 4 erfarne kolleger med hver sin partnerportefølje, men vi lægger stor vægt på at kunne hjælpe hinanden med opgaverne ad hoc, da vi herigennem opnår et godt samarbejde i teamet.
Du vil få en afvekslende hverdag med mange udfordringer i en organisation, som er i konstant bevægelse og udvikling.

Om dig
Du er en ambitiøs person, der er stolt af dine resultater i dit nuværende job. Du trives godt med at udvikle dig med jobbet og virksomheden, og er altid et skridt foran i planlægningen.

Du arbejder selvstændigt og struktureret på dine opgaver, og får meget fra hånden. Kunderne oplever fra dig en service i topklasse, samtidig med, at du fastholder den gode tone internt i virksomheden. Du er diplomatisk, men også vedholdende, når du kommunikerer med produktion/lager om leveringsterminer – under alle omstændigheder bevarer du god tone og godt humør i samarbejdet.

Du er et sted i din karriere, hvor du gerne vil bygge lidt ovenpå. Muligheden for at vokse med virksomheden i et nyt hovedkontor er interessant, da du kan være med til at forme virksomheden.
 
Din profil
• Export erfaring – herunder krav til dokumentationen og regler på området
• En holdspiller, som tager ansvar for egne opgaver og hjælper kollegerne
• Serviceminded, struktureret og proaktiv i en travl og spændende hverdag
• Remburserfaring
• Dynamic AX og SuperOffice kendskab er en fordel
• Engelsk i skrift – og tale og hvis du kan flere sprog, er det absolut en fordel
 
Dine opgaver
• Ordrestyring/ordrebehandling/forsendelse af maskiner samt indhente fragttilbud hosudvalgte speditører, fakturering og evt. reklamation
• Tilbud og opfølgning (både telefonisk og skriftligt)
• Koordinering med vores partner omkring salg, levering og lager
• Salgsrapportering til udvalgte partnere og udenlandske kolleger i teamet
• Produktkendskab, herunder nogen teknisk tilbudsrådgivning til partnere
• Intern salgsbackup for afdelingens sælgere i marken
• Prisliste og kundedatabase opdatering, og evt. deltagelse i messearrangementer i udlandet
• Div. ad hoc opgaver
 
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, kantineordning, sundhedsforsikring. For yderligere oplysninger og en umiddelbar vurdering af din profil ift. jobbet, kontakt vores HR Partner Per Schorling - Proces Support A/S - på telefon 2332 5825.
 
ANSØG: TRYK HER 
Ansøgningsfrist: d. 12. november 2017, og alle ansøgninger behandles fuldt fortroligt.
 

Export Sales Coordinator - til nyt HQ på Fyn for verdensledende virksomhed